Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak dopadla Mikulášská (nejen) pro kočku

Již půl hodiny po začátku výstavy se objevily vážné zájemkyně o pětiměsíční želvovinovou kočičku Bětku. Maminka s holčičkou, která na Bětulce mohla nechat oči, a bylo zřejmé, že jde o lásku na první pohled. Maminka rozumně poradila, že se ještě spolu podívají na ostatní vystavované kočičky a potom se teprve rozhodnou, kterou si vyberou jako přírůstek ke svým třem dospělým kočkám. Chemie ale zafungovala, a tak byly do hodiny obě zpět i s přepravkou . I sbalily jsme Bětce pyžamko, popřály hodně štěstí jí i novým majitelkám, které slíbily, že pošlou zprávičku o tom, jak probíhá aklimatizace v novém domově.

Další šťastnou byla černá, rovněž zhruba půlroční, kočička Anulika. Ta si musela na nové majitele počkat do posledních minut před koncem výstavy, ale čekání stálo za to. Anulika putovala ke starší paní, která chová kočky celý svůj život, a u které bude mít starší klidnou parťačku. Bydlet bude v bytě na Královských Vinohradech - dobrá adresa!   I Anulice přejeme hodně štěstí v novém životě a těšíme se na slíbenou zprávu z nového domova.

Anulika vyhliží nový domov

Zbývajících šest kočiček odjelo zpět do svých depozit. Následující den si ale do tochovického depozita přijeli noví majitelé (kteří se přišli v sobotu na výstavu podívat, ale nevybrali si) pro malého zrzka Foxe, kterého už měli vyhlídnutého předem.

Všem třem koťatům i jejich novým rodinám přejeme hodně krásných společných chvil (a nejen o blížících se Vánocích)!